Preduzeće “EPI“d.o.o. osnovano je u septembru 1991.godine u Obrenovcu. logo7a


Prvobitni naziv firme bio je „EPI PACK“

„EPI“poseduje sopstveni poslovno -prozvodni i magacinski prostor u Obrenovcu,

poslovno-izložbeni prostor u Novom Beogradu,

predstavništvo sa magacinskim prostorom u Novom Bečeju.

Tokom svih ovih godina uspeli smo da stvorimo i zadržimo imidž pouzdane, lojalne i ambiciozne firme koja insistira na profesionalizmu, kako u odnosu sa domaćim i ino partnerima, tako i u konsaltingu, prodaji i visokom kvalitetu ponuđenih proizvoda.

Osnovne delatnosti firme su proizvodnja el. komponenti, uvoz, izvoz,zastupanje

ino firmi, inženjering i prodaja. Od osnivanja se razvijaju dva programa:

-Program mašina i materijala za pakovanje

-Program rasvete


Program mašina i materijala za pakovanje

Firma od osnivanja plasira i servisira mašine za paletiziranje robe strech folijom.

U saradnji sa proizvođačem  mašina „EPIPACK“ iz Slovenije  do sada smo distribuirali na domaće tržište  preko 250 poluautomatskih i automatskih mašina i linija.

Jedna smo od prvih fimi sa ovih prostora koja je pokrenula saradnju sa svetskim proizvođaćima strech folije. U našoj ponudu imamo mašinsku i ručnu strech foliju, u klasi standard, power i super power, različitih debljina. Od 2005 god. posedujemo  mašine za konfekcioniranje strech folije, čime smo postigli mnogo veću efikasnost i asortiman.

Program rasvete

Ovaj program razvijamo takođe od osnivanja 1991.godine.

Za sve ove godine stekli smo imidž pouzdanog partnera ino firmi, pa tako danas imamo zastupništva:

„Perfomance in lighing“ iz Verone (zastupamo ih od 1996.god) sa brendovima Prisma, Prisma architectural, SBP, Spittler.
„Forma lighting“ iz Milana
„Plexiform“ iz Milana
“Firme di vetro“ iz Salzana sa svojim bendovima Aureliano Toso, Murano Due, Gallery, Itre, Luxit, Alt lucialternative i Leucos
“TRQ“ iz Španije.

Na plasmanu svetiljaka radi visoko stručan i profesionalan kadar koji, sarađujući sa arhitektama i projektantima, učestvuje u izradi projekata enterijera i eksterijera objekata različitih namena. Samo u poslednjih nekoliko godina projektovali smo i isporučili rasvetu za poslovne postore, prodajne objekte, hotele, banke,auto salone, zlatare, ugostiteljske objekte, ustanove kulture, industrijske i rezidencijalne objekte, privatne vile, trgove, parkove, bašte, fasade, sportske terene. Neki od najvažnijih su: Aerodrom Beograd, posl.zgrada Zepter-Zora,butici u Delta-sity-ju, tržni centar i zgrada Ušće, Specijalni sud, NLB LHB Banka,Banka Intesa, Volks banka, hoteli „Beograd“ u Čačku,“Grand” na Kopaoniku, “Excelsior“ Beograd, restoran „Devetka“u Košutnjaku, Trg u Kruševcu i Obrenovcu, muzej Narodnog pozorišta, Kinoteka, Gradska biblioteka i mnogi drugi.

Powered by K&M soft